Home | Despre noi | Service centrale termice | Clientii nostri | Preturi manopera | Contact
Service Centrale - centrale termince, service centrale, centrale in condesatie, panouri solare, centrale rendamax Cu o experienta de peste 8 ani si cu un portofoliu mai mare de 10000 clienti, societatea noastra se remarca pe piata de service centrale termice si sisteme de climatizare prin seriozitatea si competenta angajatilor sai.

+ detalii


Service centrale termice
Departamentul nostru de service este compus din specialisti autorizati de catre ISCIR si ARISTON THERMO ROMANIA SRL .
Ei participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producator fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare in domeniu.Societatea noastra detine dotari tehnico materiale...

+ service centrale termice
Departamentul nostru de service este compus din specialisti ingineri si tehnicieni cu studii de specialitate si autorizati de catre ISCIR si ARISTON THERMO ROMANIA SRL. Ei participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producator fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare in domeniu. Societatea noastra detine dotari tehnico materiale de ultima generatie respective analizoare de gaz AFISO si TESTO produse de cei mai renumiti producatori din Germania, detectoare de gaz cu inalta acuratete, manometre si tot ceea ce e necesar bunei desfasurari a activitatii de service si pentru obtinerea unor rezultate de inalta precizie.