Home | Despre noi | Service centrale termice | Clientii nostri | Preturi manopera | Contact
Service Centrale - centrale termince, service centrale, centrale in condesatie, panouri solare, centrale rendamax Cu o experienta de peste 8 ani si cu un portofoliu mai mare de 10000 clienti, societatea noastra se remarca pe piata de service centrale termice si sisteme de climatizare prin seriozitatea si competenta angajatilor sai.

+ detalii


Service centrale termice
Departamentul nostru de service este compus din specialisti autorizati de catre ISCIR si ARISTON THERMO ROMANIA SRL .
Ei participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producator fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare in domeniu.Societatea noastra detine dotari tehnico materiale...

+ service centrale termice
Ariston Service foloseste numai piese originale aduse de la producatorul centralelor termice ARISTON, CHAFFOTEAUX + RENDAMAX din Italia, Franta si Olanda. Ele sunt aduse in Romania cu certificat de calitate si declaratii de conformitate CEE. Puteti gasi la noi piese de schimb pentru toata gama de centrale Ariston cu data de fabricatie din 1998 pana in prezent. Garantia pieselor de schimb este de 24 luni numai in cazul in care piesele de schimb sunt montate de catre tehnicienii nostri. Piesele vin in ambalaje originale si sigilate de producator. SC CONEXIUNI AEROKLIMA SRL nu este vanzator de piese de schimb, in consecinta toate preturile includ si manopera de schimbare.